Hamvasztásos temetés

Az elhunyt hamvainak nyíregyházi temetőben történő elhelyezésére több lehetőség közül választhatunk. Az egyik legelterjetteb módja a hamvak úgynevezett colombárium fülkébe történő elhelyezése. Ilyen esetben a hamvakat szimpla vagy dupla urnafülkében helyezik el melyet márvány vagy gránit zárólappal fednek el. Erre a zárólapra kerül felvésésre az elhunyt neve, születési és halálozási éve. Szokás továbbá egy búcsú mondatot vagy verset, esetleg vallásának felekezeti jelképét felvésetni a kőre. Kis vázát vagy koszorú akasztó gombot lehet még elhelyezni ezen a nemeskő zárólapon a későbbi virágok, koszorúk elhelyezését megkönnyítve ezáltal a sírhoz kilátogató hozzátartozók számára.

A colombárium fülkét az első betemetéstől számított 10 évre lehet megváltani amit természetesen cégünk teljes körűen lebonyolít a temetés megszervezése során.

Továbbá lehetőség van az elhunyt hamvait úgynevezett urnasírban a földben elhelyezni. Ilyen esetben már személyesebb a sírhely, egyéni elképzelések szerinti sírkövet tud a család állítani szeretett halottja végső nyughelye fölé.

 

Az alábbi űrlap kitöltésével költségmentesen, egyszerűen és gyorsan tud árajánlatot kérni az Ön által elgondolt temetési szertartásra:

Temetési árajánlat

Kérjük töltse ki az itt látható kérdőívet ezáltal pontos temetési árkalkulációt tudunk küldeni az Ön részére.

Temetés típusa *:

Hol kívánja nyugalomra helyezni az elhunyt maradványait?:
Közelebbi megnevezése:
Rendelkezik már sírhellyel?:Ha van már sírhely milyen a típusa?:


Melyik településen történt a haláleset?:
Hol történt a haláleset?:

Melyik településen fekszik az elhunyt?:
Hol fekszik az elhunyt?:
Megjegyzés, kérés, elvárás:
Milyen formában kéri az árajánlatot?:


Az Ön neve *:
Az Ön e-mail címe *:
Az Ön telefonszáma *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!